Jurian Lambooij Fotografie

Hij heeft ondanks dat het een regenachtige dag was een enorm mooie reportage kunnen samenstellen.

We hebben echte een enorm goede ervaring aan Jurian over gehouden, het klikte gelijk bij het eerste gesprek waarin al bleek dat hij een hele rustige en vakkundige fotograaf is. Daarnaast geeft hij geweldig advies en is een love shoot van te voren een hele goede tip van hem geweest waar ook geweldige foto’s uit zijn gekomen. Op de grote dag heeft hij alle mooie momenten heel goed in beeld gebracht en prachtige foto’s gemaakt, ook heb je helemaal niet door dat hij rond loopt wat er voor zorgt dat je volledig van de dag zelf kan genieten. Hij levert ook nog eens een super service, we hadden onze foto’s zelfs binnen 2 dagen welke hij ook via een linkje aan kan bieden zodat je ze nog sneller hebt en niet hoeft te wachten op de USB-stick.

Hij heeft ondanks dat het een regenachtige dag was een enorm mooie reportage kunnen samenstellen. We zijn echt enorm blij dat we Jurian hebben gevraagd voor onze bruiloft en kunnen hem aan iedereen aanbevelen!

Lisa en Wiljan

Fijne samenwerking en goede afhandeling. En niet onbelangrijk; zeer mooie foto’s!

Top fotograaf met snel en ook zeer goed werk! Wij, Tom en Thirza, zijn 1 mei 205 getrouwd en hadden daarvoor een fotograaf nodig. Nadat wij contact hadden gezocht met Jurian ging het snel. Hij kon langs komen om een gesprek te voeren over onze wensen en de locaties waar gefotografeerd zou worden.

Dit gesprek was een goed gesprek waarin Jurian al snel ideeën met ons doorpraatte en de mogelijkheden aan ons voorlegde. Groothoeklens, binnenlens, buitenlens etcetera. Hij ging goed op onze wensen in en beloofde van te voren op de locaties te gaan kijken om te weten wat voor aparatuur hij nodig zou hebben. De tussentijdse contact was goed en Jurian wilde dan ook de contactgegevens van de ceremoniemeester zodat wij er nog minder zorgen om zouden maken. Op de dag zelf was Jurian goed op tijd om even test foto’s te maken van de bruid voor lichtval en nog meer zaken zodat de foto’s goed en zeker mooi worden. De foto’s werden om ons heen gemaakt en het was vrijwel allemaal ongedwongen. Natuurlijk de familie foto’s buiten schouwing gelaten. Na de dag zelf ging het contact goed voort. Jurian vroeg hoe we de dag hadden beleefd en of er nog vragen waren. Hij had al snel (binnen 1 dag) een mooie selectie op een afgeschermde website die wij door konden sturen naar familie en vrienden. Wij waren hier zeer over te spreken! Na onze huwelijksreis stond de factuur voor ons klaar met de mogelijkheden die hij extra bied om ons eventueel nog verder van dienst te zijn. Met een fotoalbum bijvoorbeeld. De dag na betaling had hij de usb-stick met foto’s al op de bus gedaan waar wij op dit moment van gaan genieten. Onze grote dag nog eens herbeleven. ? Nogmaals, goede fotograaf die zo werkt dat je hem bijna niet door hebt. Fijne samenwerking en goede afhandeling. En niet onbelangrijk; zeer mooie foto’s!

Thirza en Tom

Wij voelden ons op ons gemak, wat bij het maken van foto’s wel zo prettig is.

Jurian hebben wij ervaren als vriendelijk en toegankelijk. Wij voelden ons op ons gemak, wat bij het maken van foto’s wel zo prettig is Een prettige voorbespreking gehad en daaraan had Jurian genoeg om zich op de dag voor te bereiden.
Jurian maakte op de dag zelf heel veel foto’s, maar was niet aanwezig. Zo voelde dat althans, hoorde wij van meerdere gasten terug. Voor de duidelijkheid: dat is dus positief. Jurian had ideeën en stond ervoor open om onze ideeën uit te proberen. We kregen al direct een aantal foto’s toegestuurd, twee dagen later kregen we een grote selectie van de beste foto’s en na drie dagen hadden we alle gemaakte foto’s in huis. We zijn blij met de foto’s. Sterke punten: Sociaal, denkt mee, bereid om nieuwe dingen uit te proberen, niet nadrukkelijk aanwezig, snelle afhandeling. Verbeter punten: We zitten te denken, maar er is niets wat ons gestoord heeft of iets dergelijks.

Corina en Nils

Het zijn niet gemaakte plaatjes, maar echte foto’s zoals wij zijn.

Jurian is een rustige jongeman, die snel door had hoe wij het wilden. Je merkt hem als fotograaf niet op tussen alle mensen in. Hierdoor zijn het niet gemaakte plaatjes, maar echte foto’s zoals wij zijn. Natuurlijk heb je de “verplichte” foto’s, maar deze waren relaxt om te maken.
Je kunt altijd overleggen met hem als je zelf ideeen hebt. Al met al een relaxte geslaagde dag met prachtige foto’s.

Sterke punten: Rustig, relaxt, goed intake gesprek (bij jezelf thuis), weet wat hij wil, kent de weg (bij oostvaardersplassen), punctueel, komt zijn afspraken na, snelle levering, eerste preview, snelle levering alle foto’s

Jeike en Michiel

Jurian wist ons gelukkig gelijk op ons gemakt te stellen met zijn enthousiaste ideeën.

Bij het zien van de portfolio van Jurian Lambooij waren wij gelijk enthousiast. De stijl, ongedwongenheid en de afwerking sprak ons erg aan. Na kort heen en weer mailen stond er een kennismakingsafspraak gepland. Wij waren ligt gespannen, want je kiest maar een keer een fotograaf uit voor de mooiste dag van je leven.
Jurian wist ons gelukkig gelijk op ons gemakt te stellen met zijn enthousiaste ideeën.  Voor de bruiloft hebben we regelmatig contact gehad over onze dag, Jurian heeft zelfs contact gehad met onze ceremoniemeesters om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op de dag zelf was hij on- en zichtbaar op de juiste momenten. Binnen twee dagen na de bruiloft hebben we de eerste prachtige foto’s al mogen ontvangen. Niet veel later stond er al een hele mooie selectie van foto”s op de dropbox. Terwijl wij nog aan het genieten waren van onze huwelijksreis konden we zo ook al na genieten van onze bijzondere dag.

Sterke punten: Enthousiast, vriendelijk, mooie foto’s, ruime hoeveelheid foto’s, mooie bewerking van foto’s,  een goede en snelle service.

Tamar en Rik

Wij voelden ons gelijk op ons gemak en kregen een vertrouwt en goed gevoel.

Met het kennismakingsgesprek met Jurian, voelden wij ons gelijk op ons gemak en kregen we een vertrouwt, goed gevoel. Jurian is duidelijk, denkt mee en houdt rekening met je wensen. Communicatie was heel fijn, snelle reactie. Tijdens de dag zelf, hebben we totaal niet door gehad dat Jurian ook aanwezig was, maar toch erg mooie foto’s heeft genomen. Na de bruiloft hebben we ook super snel de foto’s ontvangen, al na 3 dagen!!

Judith en Rory

Jurian is een fijn persoon en geweldige fotograaf.

Jurian is een fijn persoon en geweldige fotograaf. Hij denkt graag mee, vindt niks te gek en is bijzonder creatief. Daarnaast is Jurian zeer betrouwbaar, wat voor ons erg belangrijk was.
Een echte professional met oog voor persoonlijke wensen.

Angelique en Magne