Prijzen trouwreportage

Geen enkele trouwerij is gelijk en zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn er enkele pakketten waar je uit kunt kiezen. Ik vind het belangrijk dat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Jullie staan op de foto's, dus de foto's zijn naderhand ook van jullie...gewoon in de hoogst mogelijke resolutie geleverd. Geen extra kosten als je die ene mooie foto op canvas wilt hebben. 

Hieronder vind de paketten met daaronder de toe te voegen opties. 
Prijzen zijn inclusief BTW.

 

Pakket 4

Pakket 4

1550
All in
  • Gehele dag fotografie
  • Foto's nabewerkt
  • Levering foto's in hoge resolutie op USB stick zonder watermerk
  • Trouwalbum (Premium linnen uitvoering)

Toevoegingen

Graag maak ik vrijblijvend een kennismaking met jullie. Ik kom dan naar jullie toe. Ik kan jullie dan over mijn manier van werken vertellen en het geeft jullie de mogelijkheid om te kijken of jullie een klik hebben met mij als fotograaf.
Verder neem ik ook een trouwalbum mee om mijn werk en verschillende mogelijkheden te laten zien.
De kennismaking verplicht jullie tot niets.
Zit er geen pakket bij die voldoet aan uw wensen? Uiteraard kan ik een passende offerte voor u maken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.
Voor een extra uur fotografie reken ik €75 euro.
De eerste 20 km komen voor mijn eigen rekening, daarna reken ik € 0.35 ct p/km.
Een prachtig Luxe fotoalbum in verschillende uitvoeringen om jullie speciale dag tastbaar te maken.
v.a. € 299,-, afhankelijk van het door jullie gekozen type album en aantal pagina’s kan de prijs varieren.

Tevens bestaat de mogelijkheid een 'ouderboekje' bij te bestellen. Dit is een geschaald model van jullie fotoalbum.
Loveshoot ook wel een PreWeddingshoot genoemd, een reportage van jullie voor het huwelijk. De perfecte manier om vertrouwd te raken met mij als fotograaf, zodat jullie op je bruiloft gewend zijn aan een fotograaf om jullie heen.
De loveshoot vindt plaats op een locatie naar jullie keus. In het bos, in de duinen, aan het strand, alles is mogelijk. Vooraf zal ik jullie wensen met jullie bespreken, zodat het resultaat ' sprookjesachtig' wordt.
Voor een Loveshoot reken ik € 150.

FAQ

Vaak gestelde vragen

Ik doe niet aan een vast aantal geleverde foto’s. Foto’s die mooi zijn en bijdragen aan het ‘verhaal’ krijgen jullie gewoon geleverd. Om een indicatie te geven kun je uitgaan van +/- 30 a 40 foto’s per uur fotografie.

Na jullie bruiloft ga ik direct aan de slag met het uitzoeken en verwerken van jullie foto’s. Binnen 3 a 4 dagen ontvangen jullie een sneak preview. Levering van de foto’s is binnen anderhalve week. (soms iets sneller 😉

De foto’s ontvangen jullie op een (stijlvolle) USB stick.

Als je op zoek bent naar een fotograaf is zoek je doorgaans als eerst op internet. Men bekijkt foto’s van verschillende fotografen. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl en iedereen heeft zijn eigen smaak. Het is dus belangrijk dat ik mijn werk aan anderen kan laten zien. Ik behoud mij daarom altijd het recht voor om (een deel van) de gemaakte foto’s te gebruiken voor promotie-doeleinden, plaatsing op social media, voor drukwerk etcetera. Uiteraard gebeurt dit in overleg. Heb je hiertegen bezwaren kun je dit kenbaar maken.

Nee, je bent vrij om te kiezen bij wie je jouw foto’s wil laten afdrukken.
Ik geef geen garantie op de kwaliteit van het fotoboek van andere drukkers.