Even voorstellen

Mijn naam is Jurian Lambooij, geboren in 1981 en woon met mijn drie kinderen in Lelystad. Ontzettend leuk dat je op mijn site aan het rondkijken bent!

 

Sinds 2009 ben ik actief bezig met fotografie. Ik heb veel ervaring opgedaan door te doen. Ik ben begonnen als concertfotograaf. Hier heb ik geleerd onder moeilijk lichtomstandigheden te fotograferen. Totdat ik in 2013 gevraagd werd een bruiloft te fotograferen. "Dat is wel even iets anders" dacht ik. Sindsdien ben ik verkocht. Dit wilde ik vaker doen en ben mij volledig gaan storten op bruidsfotografie.

In 2013 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Elke bruiloft of shoot is weer anders en verveelt nooit.

  • Bruiloftsfotografie 95%
  • Concertfotografie 90%
  • (Love)Shoot 90%
  • Lightroom 85%
  • Photoshop 70%

Waar werk ik mee

Canon EOS 5D Mark IV en de Canon EOS 70D

EF 24-105mm, F4
EF 24-70 F2,8       

EF 70-200mm, F2,8
      EF 50 mm, F1,4
      EF-S 10-24mm F3,5

2X Yongnuo Speedlight YN685 + Transmitter

 

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijkheid. Persoonlijkheid in de voorbereiding en tijdens de opdracht levert de mooiste foto's op.  Als opdrachtgever wil ik dat je je op je gemak voelt. Je het gevoel hebt dat jouw wensen  ook daadwerkelijk op de gevoelige plaat terecht komen. Ik investeer veel tijd in de voorbereiding, samen met jullie. Tijdens jullie bruiloft leg ik onopvallend alle emoties en  details vast. 
Mijn foto’s zijn romantisch, verassend, creatief en met humor.

De gemaakte foto's bewerk ik na zodat ze perfect tot hun recht komen. En daarna...daarna zijn de foto's gewoon van jullie, zonder watermerk en in de maximale resolutie. Of je ze nu verwerkt tot een album of op een groot canvas doek laat drukken, alles is mogelijk. 

Voor, tijdens en na de fotosessie

 

In een eerste gesprek maken we kennis. Ik kom daarvoor graag bij jullie thuis. We bespreken wat jullie wensen zijn. Het geeft ons tevens de gelegenheid te onderzoeken of de ‘klik’ aanwezig is. Dit gesprek verplicht jullie tot niets.
Mag ik jullie bruiloft/evenement/ shoot fotograferen dan zullen we verder afspraken maken. Ik maak voor jullie een offerte waarin hetgeen we tijdens onze kennismaking hebben besproken en de prijs genoteerd staat.
Vlak voor jullie bruiloft neem ik (indien jullie deze hebben) contact op met jullie ceremoniemeester om samen de ‘laatste puntjes op de i’ te zetten. Jullie ceremoniemeester is immers voor mij de aangewezen persoon voor ‘regeldingen’ tijdens jullie bruiloft.

Tijdens de shoot zal ik ervoor zorgen dat jullie wensen worden uitgevoerd. Ik beschik over de juiste apparatuur om in elke omstandigheid de juiste sfeer vast te leggen.
Ik heb de locatie bestudeerd, zodat ik van tevoren heb kunnen nadenken over compositie en stijl, waarin jullie en jullie naasten het stralende middelpunt vormen.

Na de belangrijke dag willen jullie nagenieten van de mooie momenten. Ik zorg ervoor dat jullie de dag na de shoot de eerste foto’s kunnen bewonderen en kunnen laten zien aan anderen.
Uiterlijk 4 dagen na de shoot zijn jullie in het bezit van de foto’s in de hoogst mogelijke resolutie.