Werkwijze


De mooiste foto's ontstaan als jullie een ' klik' hebben met mij als fotograaf.

 

Jullie mooiste dag willen jullie nog regelmatig na beleven. Samen, met vrienden of familie. 
Het fotoboek met prachtige foto’s op jullie schoot en terugdenken aan die mooie dag met jullie als stralend middelpunt.  
Als fotograaf houd ik dit beeld altijd in mijn hoofd en werk ik samen met jullie naar de grote dag toe. 


Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijkheid. Persoonlijkheid in de voorbereiding en tijdens de opdracht levert de mooiste foto's op.  Als opdrachtgever wil ik dat je je op je gemak voelt. Je het gevoel hebt dat jouw wensen  ook daadwerkelijk op de gevoelige plaat terecht komen. Ik investeer veel tijd in de voorbereiding, samen met jullie. Tijdens jullie bruiloft leg ik onopvallend alle emoties en  details vast. 
Mijn foto’s zijn romantisch, verassend, creatief en met humor.

De gemaakte foto's bewerk ik na zodat ze perfect tot hun recht komen. En daarna...daarna zijn de foto's gewoon van jullie, zonder watermerk en in de maximale resolutie. Of je ze nu verwerkt tot een album of op een groot canvas doek laat drukken, alles is mogelijk. 

De mooiste foto's ontstaan als jullie een 'klik' hebben met mij als fotograaf.

Voor de sessie

In een eerste gesprek maken we kennis. Ik kom daarvoor graag bij jullie thuis. We bespreken wat jullie wensen zijn. Het geeft ons tevens de gelegenheid te onderzoeken of de 'klik' aanwezig is. Dit gesprek verplicht jullie tot niets. 

Mag ik jullie bruiloft/evenement/ shoot fotograferen dan zullen we verder afspraken maken. Ik maak voor jullie een offerte waarin hetgeen we tijdens onze kennismaking hebben besproken en de prijs genoteerd staat.

Vlak voor jullie bruiloft neem ik (indien jullie deze hebben) contact op met jullie ceremoniemeester om samen de 'laatste puntjes op de i' te zetten. Jullie ceremoniemeester is immers voor mij de aangewezen persoon voor 'regeldingen' tijdens jullie bruiloft.  

 


Tijdens de sessie

Tijdens de shoot zal ik ervoor zorgen dat jullie wensen worden uitgevoerd. Ik beschik over de juiste apparatuur om in elke omstandigheid de juiste sfeer vast te leggen.

Ik heb de locatie bestudeerd, zodat ik van tevoren heb kunnen nadenken over compositie en stijl, waarin jullie en jullie naasten het stralende middelpunt vormen.


Na de sessie

Na de belangrijke dag willen jullie  nagenieten van de mooie momenten. Ik zorg ervoor dat jullie de dag na de shoot de eerste foto's kunnen bewonderen en kunnen laten zien aan anderen.
Uiterlijk 4 dagen na de shoot zijn jullie in het bezit van de foto's in de hoogst mogelijke resolutie.

Pin It on Pinterest

Share This