Over mij


Hoe mensen in mijn omgeving mij typeren? Open, eerlijk, spontaan, makkelijk in de omgang en ook niet onbelangrijk; creatief en oog voor detail. Ik zie fotografie niet als werk, maar als passie.

 

"Jurian hebben wij ervaren als vriendelijk en toegankelijk. Wij voelden ons op ons gemak, wat bij het maken van foto's wel zo prettig is."

 

Even voorstellen

Mijn naam is Jurian Lambooij, geboren in 1981 en woon met mijn vrouw en drie kinderen in Lelystad. Ontzettend leuk dat je op mijn site aan het rondkijken bent!

In het dagelijks leven ben ik als maatschappelijk werker werkzaam op een middelbare school. Daarnaast ben ik als fotograaf in 2014 mijn eigen bedrijf begonnen!

Sinds 2009 ben ik actief bezig met fotografie. Heb enkele cursussen gevolgd en heb daarnaast veel geleerd door te doen. Ik ben begonnen als concertfotograaf. Hier heb ik geleerd onder moeilijk lichtomstandigheden te fotograferen. Totdat ik in 2013 gevraagd werd een bruiloft te fotograferen. "Dat is wel even iets anders" dacht ik. Sindsdien ben ik verkocht. Dit wilde ik vaker doen en ben mij volledig gaan storten op bruidsfotografie.

Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Elke bruiloft is anders en onderdeel zijn van zo'n mooie gebeurtenis verveelt nooit.

 

"Jurian wist ons gelukkig gelijk op ons gemakt te stellen met zijn enthousiaste ideeën." 

Wat kan ik voor je betekenen?

Mijn specialiteit ligt op het gebied van mensen. Niet alleen als maatschappelijk werker ;), maar ook als fotograaf. Of je nu op zoek bent naar een fotograaf die je bruiloft kan vastleggen, een leuke gezinsfoto kan maken of je profielfoto op facebook opleukt; ik zorg voor een leuke shoot met als resultaat een set prachtige foto's, waar je mee voor de dag kan komen.

Mijn shoots doe ik altijd op locatie. Samen met jullie bekijk ik hoe we het gaan aanpakken. Van tevoren hebben we daarom ook altijd even persoonlijk contact. Ik trakteer op koffie of thee!

Meer weten? 

Hier kun je wat meer lezen over mijn werkwijze  . Wil je weten wat klanten vonden? Lees hier enkele reviews. 

Wil je graag nader kennis maken en samen bekijken wat ik voor jullie kan betekenen? Neem gerust even contact op.

 

Pin It on Pinterest

Share This