Jurian Lambooij Fotografie

Hij heeft ondanks dat het een regenachtige dag was een enorm mooie reportage kunnen samenstellen.

We hebben echte een enorm goede ervaring aan Jurian over gehouden, het klikte gelijk bij het eerste gesprek waarin al bleek dat hij een hele rustige en vakkundige fotograaf is. Daarnaast geeft hij geweldig advies en is een love shoot van te voren een hele goede tip van hem geweest waar ook geweldige foto’s uit Lees meer “Hij heeft ondanks dat het een regenachtige dag was een enorm mooie reportage kunnen samenstellen.”

Lisa en Wiljan

Fijne samenwerking en goede afhandeling. En niet onbelangrijk; zeer mooie foto’s!

Top fotograaf met snel en ook zeer goed werk! Wij, Tom en Thirza, zijn 1 mei 205 getrouwd en hadden daarvoor een fotograaf nodig. Nadat wij contact hadden gezocht met Jurian ging het snel. Hij kon langs komen om een gesprek te voeren over onze wensen en de locaties waar gefotografeerd zou worden. Dit gesprek Lees meer “Fijne samenwerking en goede afhandeling. En niet onbelangrijk; zeer mooie foto’s!”

Thirza en Tom

Wij voelden ons op ons gemak, wat bij het maken van foto’s wel zo prettig is.

Jurian hebben wij ervaren als vriendelijk en toegankelijk. Wij voelden ons op ons gemak, wat bij het maken van foto’s wel zo prettig is Een prettige voorbespreking gehad en daaraan had Jurian genoeg om zich op de dag voor te bereiden. Jurian maakte op de dag zelf heel veel foto’s, maar was niet aanwezig. Zo voelde Lees meer “Wij voelden ons op ons gemak, wat bij het maken van foto’s wel zo prettig is.”

Corina en Nils

Het zijn niet gemaakte plaatjes, maar echte foto’s zoals wij zijn.

Jurian is een rustige jongeman, die snel door had hoe wij het wilden. Je merkt hem als fotograaf niet op tussen alle mensen in. Hierdoor zijn het niet gemaakte plaatjes, maar echte foto’s zoals wij zijn. Natuurlijk heb je de “verplichte” foto’s, maar deze waren relaxt om te maken. Je kunt altijd overleggen met hem Lees meer “Het zijn niet gemaakte plaatjes, maar echte foto’s zoals wij zijn.”

Jeike en Michiel

Jurian wist ons gelukkig gelijk op ons gemakt te stellen met zijn enthousiaste ideeën.

Bij het zien van de portfolio van Jurian Lambooij waren wij gelijk enthousiast. De stijl, ongedwongenheid en de afwerking sprak ons erg aan. Na kort heen en weer mailen stond er een kennismakingsafspraak gepland. Wij waren ligt gespannen, want je kiest maar een keer een fotograaf uit voor de mooiste dag van je leven. Jurian Lees meer “Jurian wist ons gelukkig gelijk op ons gemakt te stellen met zijn enthousiaste ideeën.”

Tamar en Rik

Wij voelden ons gelijk op ons gemak en kregen een vertrouwt en goed gevoel.

Met het kennismakingsgesprek met Jurian, voelden wij ons gelijk op ons gemak en kregen we een vertrouwt, goed gevoel. Jurian is duidelijk, denkt mee en houdt rekening met je wensen. Communicatie was heel fijn, snelle reactie. Tijdens de dag zelf, hebben we totaal niet door gehad dat Jurian ook aanwezig was, maar toch erg mooie Lees meer “Wij voelden ons gelijk op ons gemak en kregen een vertrouwt en goed gevoel.”

Judith en Rory

Jurian is een fijn persoon en geweldige fotograaf.

Jurian is een fijn persoon en geweldige fotograaf. Hij denkt graag mee, vindt niks te gek en is bijzonder creatief. Daarnaast is Jurian zeer betrouwbaar, wat voor ons erg belangrijk was. Een echte professional met oog voor persoonlijke wensen.

Angelique en Magne